About me

Здравейте от мен и моето местеце ♡
Казвам се Таня Герданова или така познатата G E R D Á N A. На 28 години, живееща в София, България.

Избирам да създам G E R D Á N A.BY.G E R D Á N A с концепцията да инспирирам и вдъхновявам с моментите от живота ми. Това ме зарежда и изпълва ♡

Вълнуват ме толкова много неща,че искам да пръскам от енергията си или по-скоро би ми стигало да зареждам с цветовете на дните ми.

Вдъхновявам се от модата, тя е в душата ми. А фешън муудът нахлу в мен поради три годишното ми амплуа като “вижуъл мърчандайзер” или координатор на колекции в популярен бранд за мода. От тогава до сега не мога спра.

Вдъхновявам се, моя страст е да съчетавам аутфити и ще ви ги споделям.

Вдъновявам се да аранжирам артикули у дома и не само, местенца, мои кафе моменти и какво ли още не. Обичам пространствата около мен да са в синхрон със същността ми и с тях ще ви заразявам. Мога да се нарека интериор дизайнер ентусиаст.

Вдъхновявам се и от утрините, те са ритуали за мен, ще ги виждате често.

Вдъхновявам се от летенето, нови непознати места, мечтани дестинации и усещането от посещението им, с тази цел ще виждате често приключенията ми .

Ще виждате в G E R D Á N A.BY.G E R D Á N A ВДЪХНОВЕНИЕ или моите моменти в снимки, с идеята да се инспирирате от тях, за да виждаме всички заедно красиво♡