Аrt event in the city

Днес ви споделям кадри от едно от свежите, арт събития в града през изминалата седмица. А именно това на I/TEMS & ROZALINA BURKOVA CANDLE COLLECTION в Structura Gallery.

Запознахме се новия аромат на бранда, потопихме се в цветна и ароматна атмосфера, защото #ItemsWelcomeSpring. И не само те, приветствахме я заедно♥

Новото творение на бранда е 07 / NEROLI. В галерията бе обособена зона с анимиран вариант на изображението и музика, както и запалени свещи. Пренасяш се в едно друго измерение, в аромати и люлеещи се люлки, дело на талантливата илюстраторка Розалина Буркова.

Усетих и добавих към колекцията си новото ароматното попълнение, напомнящо ми за идващия свеж сезон. В моментите за мен ще ми ухае на цитрусови нотки, иланг иланг и закачливия привкус на маршмелоу,  и бял мускус… Мммм, всичко тове е 07 / NEROLI.

А ето и останалите аромати, в детайли и илюстрации, които заедно със свещите, също можеха да бъдат закупени.

05 / FIG LEAVES

1/2 MOON FLOWER

1/2 SUN GARDEN

Изгубена в една от прекрасните и любими илюстрации за свещите. Тази на аромата 06 / UNDERWOOD. За него авторката ми сподели, че е вдъновен от любимия ѝ аромат на гора след дъжд, възпроизведен както в уханието, така и в опаковката.

Това бе една вечер на различността и усещането за вдъхновение и симбиоза. Тази на създателките на ароматните свещи и илюстраторката. Празник на труда и енергията, които са вложили. Обменихме свежа и готина енергия, заредихме се с всичко това, приветствахме пролетта и всичко това до следващото такова „куул“ събитие в града.

Обожавам трудещи се и вярващи, различни и креативни хора..

Благодаря I/TEMS Design♥

#GERDÁNA

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s