FIRST LOOK ERDEMxHM COLLAB

Магия, цветове, уют, такива усещания витаеха по време на представянето на линията ERDEMxHM.

Енергия, която имах нужда от време да генерирам в думи и редове. И да я предам такава специална, каквато бе.

 

Цветна приказка разказва Erdem Moralioglu за H&M. Разказвам я в кадри, споделящи духът и момента..Разказана с детайли, вградени в материи, смесица от елегантни и кежуъл опции, викториански елементи в яки, каре и  флорални принтове, мохер, и дантели.. Формите са женствени и деликатни. Усещаме едно умело боравене на дизайнера с тренди артикулите, типични за шведския моден гигант и романтичната линия, характеризираща него самия. Романтичната тематика оживява и в мъжката линия. Създадена от Ердем като предизвикателство към него самия, в лицето на първа, негова мъжка колекция. С вдъхновението всичко мъжко да бъде подходящо дамско, но ненатрапчиво. Или както самият споделя : “Представих си порастването ми в Канада и как майка ми би облякла палтото на баща ми, докато шофира към училището”. Инспириран да създаде такава “демократична колекция”, както самия я нарича е и от песента на Pet Shop Boys – Being Boring.

Ами, влюбена съм в мъжките айтъми, уютността на Есен-Зима се усеща в тях, заедно със свежестта от флоралните детайли. Бих грабнала поне една от цветните пижами, тишърти и суитчъри.

Пленяващо и вълшебно, завършек на артикулите бе атмосферата от представянето на колаборацията. Стара София, стара софийска къща, старинни свещници и кресла, духът на които, “общуваше” с романтичността на колекцията. Роял, уют, цветя, мехурчета, усетете магията..

Пренасям се сред цветовете и магията от представянето на колаборацията ERDEMxHM, a от 2 ноември я очакваме, нетърпеливо в продажба.

#GERDÁNA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s