GERDÁNA’s weekly outfits▴

Привет, привет, 
тазседмичния материал в добре познатата рубрика идва позакъснял, но в целия си блясък. Днешния пост в блога с вдъхновения от аутфитите ми през изминалата седмица е тук, готов да ви даде нови идеи или кой каквото си поиска, Enjoy 💕

 В първата визия има лек полъх на Есен от “аутуеъра” – бяло деним яке и ризата с дълъг ръкав. Лека полека тя идва при нас и ще я приветстваме, тази така любима Есен.

Заложила съм на бяло, защото винаги е добра идея, в лицето на кропнати дънки, яке с бродерия, риза и чанта в любимия “нюд” нюанс.

Във втората визия съм заложила на цветове, много цветове и флорален елемент. Грабвам прасковена пачка, розов тишърт (без лого, за да не става “ту мъч” в комбинация с цветята), тюркоазено-зелена, мини чанта и кецове с двойна подметка с цветя, цветовете на които присъстват и във всичко останало.

В третата визия отново има загатване към идващия сезон с тъмни нюанси. Заложила съм на риза с “чекс”, белият ми любим, дриймърси тишърт, кропнати дънки с “пачове”, червена чанта, червено червило и бели кецове.

В четвъртата визия пак се завръщат многото цветове, любимата фукшия, в комбинация с тюркоазено зелено, които откриваме и в любимата ми флорална чанта този сезон. Та тя е като аксесоар в тази визия, не мислите ли?💕

Последната визия е “изи” и много “кежуъл”. Но знаете, “Малките неща носят усмивки” -нещо непретенциозно и се чувстваме добре, какво повече ни трябва. Тук залагам на бял тишърт със свежо и положително лого, кожени, черни бермуди, розова чанта и доукрасявам с розови кецове, които не виждате в кадър.

Толкова “аутфитс” хубавини за днес💕До скоро.

#G E R D Á N A

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s