ʙᴇᴀᴜᴛɪғᴜʟ ᴍɪɴᴅs ɪɴsᴘɪʀᴇ ᴏᴛʜᴇʀs⋆ 

Денят е августовски, а в типичната разходка из града, ме съпровожда един такъв красив ум, като този на Мy.New.Sofia или просто Симона.

Нямах търпение, но позволих на емоциите от срещата ни да стихнат, да събера цялата енергия в думи и да създам днешния пост в блога. Здравейте и Enjoy☆

Заснемам първите два кадъра, един на вкусотиите, които хапваме докато побъбрим сладко, сладко и един, в целия ѝ изи вид.

Изи е и още как, срещам я спокойна, но препълнена с енергия, одухотворена, по онзи благ начин. Този, които те кара да сложиш спирачка и ти. Същия, от който си личи, когато правиш нещото, което те зарежда и си щастлив.

Обядваме в толкова фрии атмосфера, колкото нас самите, местенцето е Mosaïk Comfort food, а разговорът ни е същия, различен и свеж, колкото атмосферата му. Ново е в града, а както тя, така и аз нямаме търпение да изпробваме изникналите такива. Тя като един истински “турист в собствения си град”, а аз като самопровъзгласил се “ловец на кют местенца”.

Всъшност, точно за това Мy.New.Sofia е едно от любимите ми местенца в онлайн пространството, а Симона е един от най-цветните, свежи и различни хора, с които блогът ме среща.

MyNewSofia в ANDRé
MyNewSofia в Q-Ftetaria
MyNewSofia в любимото ѝ Bistro Pesto

Идеята да вдъхновя с днешния гост в моето местенце ме връхлиташе с почти всеки пост на  Мy.New.Sofia.

Обожавам фийдове, които вдъхноват мен, оцветяват дните ми, а когато съдържанието е подплътено с концепция и мисия на автора, ме зарежда още повече.

Хареса ми,че ни призовава да бъдем туристи в собствения си град, а това е толкова обичайно за мен. Открадвам си време и знаете, често споделям, любимите ми разходки из града. Разхождам се, снимам сгради, улици и “кют местенца” и им се любувам. А тя ни представя точно такива, цветни, различни и вкусни.

След появяването на фийда ѝ сред моите фейвъритс се замислям колко е важно, всички наоколо да са цветно гледащи на нещата, на живота, на града, както прави тя. И дори ако не всички, поне повечето. Или защо пък не всички, ами, ако всеки се опита?! Да се стремим да откриваме различността зад всеки ъгъл, цветовете и на нашия град и нашите улици. Тогава би било някак по-светло за всички ни, не веднъж съм го казвала.

Аз го правя, а с вдъхновения в кадри, опитвам да зареждам и вас, Симона също е такава, ти опита ли♡

c1fb1957-143c-4807-887d-3dcf18483120
MyNewSofia в Drekka
Processed with VSCO with hb1 preset
MyNewSofia в House of Small Wonder
98bc6eb0-8a28-48e7-a42d-3b0d5253ab83
MyNewSofia в Министерство на Зеленчуците
ea9f06e6-0436-4616-93c4-ac6f73e719f6
MyNewSofia
93eb4d45-8b94-4d1c-8a96-974daa56cdac
MyNewSofia в 2 Giraffes Espresso Bar

Говорим си за вдъхновения, тези, които си създаваме всеки ден, за решенията как да гледаш на дните, за изборите..

Та тя е толкова вдъховено младо същество, впечатлява ме осъзнатостта на едно 23 годишно момиче, с моментите прекарани в чужбина, опитът и сблъсъкът с различните цветове извън страната. И решението ѝ да е тук в града, да продължава да работи върху себе си и да създава смисъл на дните си в лицето на проекта Мy.New.Sofia  ,с който да ни зарежда и информира за готините местенца из града.

Такива хора са ни необходими в повече, с енергията си, с цветовете си, с мирогледа си, с почерка за различност и лична концепция, и желанието с всичко това да дооцветяваш животът на другите

 

MyNewSofia в Парка Пред Народния Театър

Един материал за погледа през цветните очи, за вдъхновенията в кадри и щастието, че има такива хора в града. А аз нямам търпение за следващия също толкова цветен, различен и свеж гост в блога

#G E R D Á N A

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s