I just wanna make your day a little better♡

Хелоу, хелоу, пише ви едно 28 годишно, виждащо красивото дете, момиче и жена….от всичко по малко. Но от вдъхновение, светлина, свежест, вяра и надежда по много. Нощи, дни и моменти от тях мислих какви да са редовете тук,тези първите. Тези първите, представящи един мечтател и жаждата му да изразява себе си и да зарежда теб с дума, емоция, момент. Време мина, на запитвания дали, ама, или и ето го, осъществих го това местенце, моето. Лутах се, исках, не исках, чудения, вярвания, защо пък да не, а защо да бъде. Ииии той вече е тук, моят „блог“ или ако да избягам от така комерсиалната дума, нека бъде „спот“ а.к.а местенце.

В него ще виждаш моите неща, моменти или по „изи“ казано животът ми в снимки. Разбира „тъчове“ от него, които изпълват мен, а защо да не заредя с тях и теб. Ще има от моите специални мигове….на свежест. Моите пътешествия, моите “looks” в дните ми, моите любими артикули или вече вметнах, животът ми в снимки.

Да се запиташ защо едно 28 годишно #seekerofbeauty  иска да те залива с живота си, амииииии вярвам, че дните ни могат да бъдат още по-цветни, ако ние самите си ги правим, а често пъти ни трябва мнооого малко, за да се вдъхновим да станат такива. Та, защо да не бъда онзи вдъхновител, да точно, искам да бъда по-скоро инспиратор, да те инспирирам, да се замислиш, да го направиш, да видиш красивото, да усетиш, че всичко около нас е много оцветено, зависи какви нюанси има в нас.

И да вметна,причината,поради която вярвам или кога повярвах,че ако ти дам, ще усетиш. Чувам често продължавай да си вдъхновител със снимки, което ме изпълва, но пък имам и прекрасен, успешен “wow” пример,че нещата ти се получават, ако даваш свежа,красива енергия.

Тааа имах „training girl“ в едно мое работно местенце преди време, което ме „трейнваше“ да бъда „visual merchandiser“ в един бранд, но това не е важно. Това бе едно момиче, което чатеше, чатеше на “blackberry”- то си  (тогава те бяха единствените „смарт“ телефони) ииии беше различна от многото, цветна, различно гледаща на нещата. Тя ми казваше:

„Аз мечтая всеки ден, без това съм загубена иии най- вече мечтая да работя блогър, (да така го наричаше) да искам един ден да съм един от най-известните такива.“ И даааа, сега тя е един от най-известните, да не кажа най-известня блогър в България. Изключително съм хепи, като осъзная, че поисканото се случва с труд и вярване, че може.

И извън вметките, да се върна към казаното или запознанството ми с теб,чрез този „фърст“ „пост“ тук, да аз мечтая, вярвам и искам да оцветявам дните ти, с моите моменти. Ако те са цветни за теб, добре дошъл, нека разкрасяваме животите си заедно, без значение къде живеем, начинът по който го правим, го избираме аз и ти. Гледа ми се различно, свежо, креативно на нещата и ще си ♡

А на теб „инджой“ в моето местенце, щастие е, че четеш това♡ Очаквай слеващия ми инспириращ „пост“, а до тогава #beseekerofbeauty

Processed with VSCO with hb1 preset
#gerdana

Един коментар за “I just wanna make your day a little better♡”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s